Create an account to access previous orders and easy reorders.

Signboard Menu Makanan Di Medan Selera Presint 8, Putrajaya

Signboard Menu Makanan untuk pelanggan yang membuka kedai makan di Presint 8 Putrajaya. Untuk produk ini direka grafik oleh kami supaya kami dapat pastikan bahawa “font” (jenis huruf) yang digunakan tidak mengelirukan pengguna.

Saiz yang di pinta oleh pelanggan adalah 8 x 2.25 ft dan material yang digunakan adalah vinyl sticker dan di”laminate”. Ini supaya dapat melindungi sticker dari sebarang bentuk cuaca atau persekitaran yang berminyak / sewaktu dengannya.

Kemudian sticker tersebut akan dilekatkan di atas plastik yang mudah lentur dan ia juga ringan untuk dilekat di dinding.

Signboard ini boleh juga digunakan sebagai faktor yang mampu menarik pelanggan untuk datang ke kedai anda. Contohnya, faktor reka grafik yang ceria untuk datang ke kedai anda.

Juga boleh dijadikan sebagai satu landmark kerana mudah diingati oleh pelanggan sekiranya reka grafik signboard tersebut lain dari yang lain.

 


Signboard Menu Makanan - Medan Selera

 

Di bawah ini adalah contoh mock up yang kami buat untuk menunjukkan kepentingan signboard sebagai faktor penarik kepada pelanggan.

Signboard Menu Makanan - Medan Selera

 

Sekiranya anda berminat untuk menempah sign seperti berikut anda boleh WhatsApp kami,

[chat style=8]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.